

BOARD OF GOVERNORS MEETING AGENDA November 3, 2021 10:00 a.m. to 4:30 p.m.

President's Report, Ann Morgan

45 minutes 10:00-10:45

- Discussion of Challenges to Mandatory Bars
 - Confirm that revisions to the Strategic Plan are germane to the state bar mission
- Pending ADKT changing the judicial filing date for 2022
- Update on Supreme Court Virtual Hearings Commission
- Trial Skills Academy
- 2022 Annual Meeting Update
- 2021-2022 Board Meeting Dates

Break	15 minutes	10:45-11:00
Reports		
 Bar Exam/Admissions Report, Richard Trachok 	60 minutes	11:00-12:00
 BOG to review Supreme Court Rules governing 		
admissions and bar exam applications		
 Report on the William S. Boyd School of Law, 		
Sara Gordon, Interim Dean	15 minutes	12:00-12:15
Lunch	30 minutes	12:15-12:45
Executive Session		
Compensation Committee Report, Julie Cavanaugh-Bill	30 minutes	12:45-1:15
Consent Agenda - Written/Action	10 minutes	1:15-1:25
• ΙΛΙΙΝΙΤΩς		

- Minutes
- Resignations
- Lease, Suite 110
- Contracts
 - o Memorandum of Understanding NLAP Provider, Kimberly Farmer
 - Admissions Contracts, Richard Dreitzer
 - February 2022 Bar Exam, South Point Casino
 - July 2022 Bar Exam, Suncoast Casino
 - April 2022, September Bar Exam Writing/Regrade Meeting, LaJolla Beach Club
 - o Family Law Annual Meeting, March 2022, Gene Leverty
 - Mammoth Catering

Sections

- o Solo Small Firm Bylaws Revisions to change firm size definition for solo firms, Gene Leverty
- Young Lawyer Section Bylaws to allow for remote meetings, Paola Armeni

Executive Director Report, Kimberly Farmer

20 minutes 1:25-1:45

- MCLE Annual Fee Overview
- Overview of the Business Partners List
- Discussion of Results from the State Bar Vendor Survey
- Report on Activities of the Access to Justice Commission

Break 15 minutes 1:45-2:00

Reports

• Office of Bar Counsel Report, Dan Hooge 15 minutes 2:00-2:15

- Overview of discipline statistics
- o Review and approval of the Rules of Discipline Procedure

Action Items - Written/Action

Review and approve the 2022 Budget, Joel Locke
 45 minutes
 2:15-3:00

Break 15 minutes 3:00-3:15

- Program Development Grant Committee, Andrew Craner, Julie Cavanaugh-Bill
 - Review and approve grant request from NNWLA 15 minutes 3:15-3:30
- Nevada Lawyers Assistance Program
 10 minutes
 3:30-3:40
 - Review and approve expanding the therapy benefit program to Boyd students, Kimberly Farmer
- Client Security Fund, Doug Clark

15 minutes 3:40-3:55

- Re: Client Security Fund payouts in the Robert Graham matter. Review of payments from Bankruptcy Court to CSF Claimants
- Approval of the implementation/process for Unclaimed Funds to the Client Security Fund

Appointments 15 minutes 3:55-4:10

- Character and Fitness Committee Appointments, Richard Dreitzer
- Appellate Litigation Section Officer Appointments, Terry Coffing

Other Business

Adjourn